top of page

Gezondheidsvoordelen van de infraroodsauna

Voel je beter. Doe meer.
Leef volledig.

Welzijn is binnen handbereik met infrarood en zijn helende lichtenergie zal je lichaam zich beter voelen. Met zachtere en effectievere warmte stellen de voordelen van Sunlighten's infraroodsauna je in staat om langer gezond te blijven en meer algehele gezondheidsvoordelen te behalen. Sunlighten heeft zijn infraroodtechnologie geperfectioneerd om je de veiligste, meest efficiënte en effectieve infrarood te laten ervaren.

Detox_HealthBenefit-2.jpg
Health benefits.jpg
MuscleRecovery_HealthBenefit.jpg
AntiAging_HealthBenefit.jpg
Relax_HealthBenefit.jpg

Ontspanning

Echt ontspannen en stress verminderen. Stap in je rustgevende wellness-oase en ervaar therapeutische warmte die je fysiek herstelt en mentaal verfrist.

Immunity_HealthBenefit.jpg

Immuniteit

Blijf gezond. De natuurlijke preventieve eigenschappen van de gepatenteerde verwarmingstechnologie van Sunlighten dragen bij aan de gezondheid van je cellen en je algehele immuniteit.

Sleep_HealthBenefit_.jpg

Slaap

Verbeter je slaap. De tijd die je in je sauna doorbrengt kan je helpen om beter te rusten door een routine te creëren die ontspanning en een gezond circadiaans ritme ondersteunt waarvan je wilt genieten.

WeightLoss_HealthBenefit_.jpg

Gewichtsverlies
 

Verhoog je metabolisme. Verbrand calorieën. De lange infrarood saunagolven in alle Sunlighten-sauna's zorgen voor een passieve training, stimuleren een trage stofwisseling en verbeteren de vetverbranding.

Klinisch bewezen, wetenschappelijk onderbouwd

Infrarood licht is een vorm van alternatieve en holistische gezondheidstherapie met steeds meer wetenschappelijk bewijs dat dit ondersteunt. Sunlighten loopt voorop in de ontwikkeling van infraroodtherapieën op basis van klinische studies en we zijn toegewijd aan het innoveren van technologie op basis van wetenschap. We luisteren naar onze klanten en passen onze aanpak aan om aan hun gezondheidsdoelen en behoeften te voldoen met de voordelen van infraroodsauna's.

Hyman_AmplifyBath_PromtionalA.jpg

Infraroodsaunaën biedt voordelen voor het lichaam, de geest en de ziel

Dr. Mark Hyman is een praktiserend huisarts en een internationaal erkend leider, spreker, opleider en bepleiter op het gebied van de functionele geneeskunde; een op systeembiologie gebaseerde benadering die zich richt op het identificeren en aanpakken van de onderliggende oorzaak van ziekten. Dr. Hyman onderwijst dat infraroodsauna's zeer effectief zijn gebleken in het verminderen van de stressrespons en het creëren van evenwicht in het autonome zenuwstelsel. Hij zegt dat ze de circulatie verbeteren, helpen bij gewichtsverlies, de bloedsuikerspiegel in evenwicht brengen en de ontgifting verbeteren. Elk van deze zaken verbetert bovendien de hersenfunctie.

Ik ben al lange tijd een voorstander van infraroodsaunatherapie voor natuurlijke genezing en preventie. Ik bezit een Sunlighten sauna en gebruik deze regelmatig omwille van zijn gezondheidsvoordelen. Ik beveel Sunlighten infraroodsauna's van harte aan vanwege het onderzoek naar hun gepatenteerde infraroodverwarmers.

Mark Hyman, M.D.

Founder/Directeur van The UltraWellness Center, Hoofd Strategie & Innovatie van het Cleveland Clinic Center for Functional Medicine, en auteur van 14 keer New York Times bestsellers.

Laat je inspireren!

bottom of page