top of page

Infrarood detox

Je bent klaar om je beter te voelen met een infraroodsauna detox.

Het is frustrerend als je lichaam je tegenhoudt wanneer je een vol, actief leven wilt leiden. De moderne wereld legt een giftige belasting op ons lichaam, van milieuvervuilende stoffen tot stress en angst die ontstekingen en andere symptomen veroorzaken. Het fundamentele voordeel van infraroodsauna is het vermogen om op natuurlijke wijze giftige stoffen uit te zweten. Sunlighten infraroodsauna's bevorderen een diepe, ontgiftende transpiratie die je gereinigd, verfrist en energiek achterlaat.

Volledig leven na de ziekte van Lyme

Opgegroeid als een competitieve zwemster met olympisch potentieel, heeft Liz Floyd een stille strijd gevoerd tegen de ziekte van Lyme nog voordat er veel over bekend was. Luister naar haar zoektocht om de effecten ervan te overwinnen en hoe de infraroodsauna haar heeft geholpen om te ontgiften  en haar Sunlighten een krachtig hulpmiddel is geworden om haar gezondheid terug te winnen en haar hoop om volledig te leven waar te maken.

Detox_HalfImageWCopyBlocks.jpg

Een infrarood detox zorgt voor een aangenamere en productievere zweetervaring.

De zeer efficiënte, gepatenteerde SoloCarbon® infraroodverwarmingstechnologie van Sunlighten zorgt voor de beste ontgiftingservaring omdat het klinisch bewezen dat de kerntemperatuur van het lichaam met drie graden wordt verhoogd. Je ervaart een diepe, productieve zweetervaring vanuit je cellen, aangezien de infraroodgolven van SoloCarbon je huid doordringen en je kern verwarmen om de gifstoffen uit te drijven, in plaats van alleen maar in hete omgevingslucht te zitten die alleen je buitenste huid verwarmt.

Dit leidt tot een aangename ervaring van meer productief zweten, in plaats van oncomfortabel, verstikkend zweten met minder resultaat.

mPulseFamily_ImageWCTA.jpg

Zweten ondersteunt ontgifting

Gezonde lichamen hebben gezonde cellen die chemische uitwisselingen regelen met voedingsstoffen en mineralen voor een levendig leven. Milieutoxines kunnen dit belemmeren en de energie, uithoudingsvermogen, pijn, slapeloosheid, obesitas, mentale gezondheid en meer beïnvloeden. Transpiratie, ademhaling en uitscheiding zijn de natuurlijke manieren waarop ons lichaam de metabolische afvalstoffen die in ons worden geproduceerd, uitdrijft. We kunnen ons lichaam helpen zich te ontdoen van en ophoping te voorkomen door natuurlijke ontgiftingsbehandelingen die het natuurlijke ontgiftingswerk van de lever, nieren, longen en huid ondersteunen.

Zweten is goed voor je. Maar niet alle zweet is hetzelfde. Dat geldt ook voor sauna's.

Het is een van de veiligste en meest natuurlijke manieren van het lichaam om te genezen en een goede gezondheid te behouden. Alternatieve geneeskunde omarmt sauna-detoxbehandelingen al geruime tijd. Onderzoekers hebben ons al lang geleden verteld hoe het lichaam toxine-opbouw, inclusief zware metalen, uitzweet. (4,5,6) Zolang je voldoende gehydrateerd blijft, zal je bij veilig zweten meer giftige stoffen uit je huid en lichaam verwijderen.

WomanSaunaCloseup_2_Promtional A.jpg

Infraroodsauna-detox is niet nieuw, gewoon beter. Echt waar!

Sunlighten-sauna's zijn effectiever in het ontgiften. De gerenommeerde ontgiftingsdeskundige Dr. Dietrich Klinghardt adviseert het gebruik van lange golf infraroodsauna's in protocollen voor het ontgiften van zware metalen. Hij beweert dat infrarood specifieke gifstoffen, zoals kwik mobiliseert in diepere weefsels,, waardoor infraroodsauna's een effectieve oplossing zijn voor het verwijderen van gifstoffen.

Zweten is een van de beste manieren om je lichaam te ontgiften. Telkens wanneer we zweten, spoelen we de giftige stoffen en zware metalen uit die we in het dagelijks leven tegenkomen. Infraroodsaunatherapie bevordert dit proces door je lichaam van binnenuit te verwarmen, zodat ze van diep van binnen worden uitgestoten.

Dr. Amy Myers

M.D., auteur van de New York Times bestsellers en functioneel geneeskundige

Laat je inspireren!

REFERENTIES

  1. Centers for Disease Control and Prevention. Fourth Report on Human Exposure to Environmental Chemicals, Updated Tables, (March 2021). Atlanta, GA: U.S. Department of Health and Human Services, Centers for Disease Control and Prevention. https://www.cdc.gov/exposurereport/

  2. Core Body Temperature Study, UMKC, 2001

  3. Biomarkers of Environmental Toxicants: Exposure and Biological Effects, PubMed, 2019

  4. Blood, urine, and sweat (BUS) study: monitoring and elimination of bioaccumulated toxic elements, 2011, PUBMED 

  5. Arsenic, Cadmium, Lead, and Mercury in Sweat: A Systematic Review, 2012, PUBMED

  6. A Comprehensive Review of Heavy Metal Detoxification, 2007, SemanicScholar

bottom of page