top of page
mPulse_Empower_Hero.jpg

Over Sunlighten 

Wij brengen licht, hoop en geluk naar mensen overal ter wereld.

Meer dan wat dan ook, geven wij om jou en je welzijn. Wij zijn toegewijd aan het innoveren van wellnessproducten en -diensten die je kunt gebruiken om je levenskwaliteit  te verbeteren en te verlengen. Al 20 jaar lang bouwen we aan een wereldwijde gemeenschap van bedrijven, consumenten en experts om je elke stap van de weg te ondersteunen.

Connie-Aaron-Zack-Promo-A.jpg

Van duisternis naar licht

Vanaf dag één trachten we om anderen te helpen.

Het verhaal van Sunlighten begon meer dan 20 jaar geleden toen Connie en Aaron Zack zagen hoe het leven van haar broer transformeerde met behulp van infrarood licht. 

Tien jaar lang probeerde hij verlichting te vinden tegen de kwalen van chronische vermoeidheid, kwikvergiftiging en een ruggenmergletsel. Een tandarts raadde infrarood lichttherapie aan en dit veranderde alles. Hij kwam weer tot leven, was weer in staat kunst te creëren en te doen wat hij graag deed. Hij richtte Sunlighten saunakachels op om te delen wat hij had ontdekt en dit genezende licht aan anderen te brengen.

Geïnspireerd door zijn ervaring hebben de Zacks hun achtergrond als farmaceutische medewerkers benut en alles ingezet om Sunlighten te laten groeien en om infrarood licht te beheersen, met als doel de meeste hoeveelheid infrarood - en daarmee de meeste gezondheidsvoordelen - in het lichaam te brengen zodat anderen ook hun beste leven konden leiden. Ze hebben hun leven gewijd aan het helpen van anderen door te innoveren en voorop te lopen in de infraroodsauna-industrie.

camionette sunlighten.jpg

Uitbreiding naar Europa

In het jaar 2010 stond Steve Heykers, de gedreven CEO van The Waterhouse, voor een spannende nieuwe uitdaging. Zijn bedrijf, dat wereldwijd bekend stond om zijn innovatieve wellnessproducten, had besloten om een nieuwe stap te zetten in de Europese markt met de introductie van Sunlighten infraroodcabines.

 

De beslissing om uit te breiden naar Europa was gebaseerd op een groeiende vraag naar geavanceerde wellnessproducten die niet alleen ontspanning boden, maar ook bijdroegen aan een gezonde levensstijl. Steve,
een visionair ondernemer met een passie voor welzijn, zag Europa als een veelbelovende markt voor hun infraroodcabines, die bekend stonden om hun innovatieve technologie en therapeutische voordelen.

 

De eerste stap van Steve was het vestigen van strategische partnerschappen in Europa. Hij identificeerde Sunlighten als een ideale partner voor hun geavanceerde infraroodtechnologie en kreeg al snel het groene licht voor een samenwerking. Samen zouden ze de Europese markt veroveren met hoogwaardige infraroodcabines die niet alleen ontspanning brachten, maar ook bijdroegen aan de gezondheid van gebruikers.

 

Met het hoofdkantoor van The Waterhouse in België als basis voor hun Europese operaties, begon het team onder leiding van Steve Heykers aan de logistieke uitdagingen van het introduceren van Sunlighten infraroodcabines op de Europese markt. Ze werkten nauw samen met lokale distributeurs, wellnesscentra en detailhandelaren om de producten op een doeltreffende manier te introduceren.

 

De lancering van Sunlighten infraroodcabines in Europa werd groots gevierd. Steve Heykers organiseerde evenementen en demonstraties in verschillende steden om het publiek kennis te laten maken met de therapeutische voordelen van infraroodwarmte. De cabines werden al snel een favoriete keuze voor spa's, fitnesscentra en vooral individuele consumenten die op zoek waren naar een holistische benadering van hun welzijn.

 

De positieve ontvangst van Sunlighten infraroodcabines in Europa overtrof alle verwachtingen. Mensen ontdekten de helende eigenschappen van infraroodwarmte, variërend van ontgifting en pijnverlichting tot verbeterde bloedcirculatie en stressvermindering. De samenwerking tussen The Waterhouse en Sunlighten werd al snel een symbool van succes in de welzijnsindustrie.

 

Terwijl de infraroodcabines van Sunlighten zich over Europa verspreidden, groeide het partnerschap tussen The Waterhouse en Sunlighten uit tot een succesverhaal.
Steve keek met trots terug op de eerste stappen in Europa
en geloofde dat ze niet alleen ontspanning brachten, maar ook bijdroegen aan een gezonder en gelukkiger leven voor mensen over het hele continent.

 

De naam Sunlighten werd synoniem met welzijn. De infraroodcabines van Sunlighten waren niet slechts een product; ze waren een symbool geworden van de zoektocht naar een gebalanceerd en gezond leven.

We willen dat je de kans krijgt om je geweldig te voelen, zodat je meer kunt doen van wat je graag doet. Dat is de visie achter onze innovatieve benadering van welzijn.

bottom of page