top of page
EMFSeal_Hero_Masthead.jpg

Lage EMF sauna

Voel je veilig met onze ultrasone
lage EMF-sauna's.

We begrijpen dat onze klanten zich zorgen maken over de veiligheid met betrekking tot EMF, en dat geldt ook voor ons. Als u overweegt om infraroodsauna's aan te schaffen, wilt u er zeker van zijn dat u een ontwerp van hoge kwaliteit vindt dat veilig is voor u en uw gezin. Om onze klanten gerust te stellen, hebben we de wereldwijd erkende EMF-onderzoeksexperts, Vitatech Electromagnetics, ingeschakeld om onze sauna's te testen met geavanceerde apparatuur en gestandaardiseerde testprocedures om de meest nauwkeurige resultaten te verkrijgen. Zo kunt u met vertrouwen en comfort uw aankoop doen.

EMF's zijn overal

In de moderne wereld van vandaag zijn EMF's aanwezig wanneer...

...je je tanden poetst met je elektrische tandenborstel.
...je je haar föhnt.
...je het ontbijt bereidt op het elektrische fornuis of de broodrooster.
...je de dimmerknop aanraakt om de lichten aan of uit te doen.
...je je mobiele telefoon gebruikt.
...je door je tablet bladert of aan je computer zit.

Moderne technologie wordt aangedreven door elektromagnetische energie, bestaande uit elektriciteit en magnetische krachten die samenwerken. EMF's zijn de onzichtbare energieruimtes rond een huishoudelijk apparaat. EMF's komen ook in de natuur voor. Ze maken deel uit van het magnetische veld van de aarde, onweersbuien, zelfs ons eigen lichaam.

Voel je zelfverzekerd met Sunlighten's infrarood sauna's met lage EMF."

Begrip van EMF-veiligheidsnormen

De verwarring die we allemaal ervaren over EMF's is deels te wijten aan het feit dat ondanks alle onderzoeken die zijn uitgevoerd om veilige niveaus vast te stellen, het onderzoek inconclusief is. Of tegenstrijdig. Of gecommuniceerd in verschillende metingen die ons geen eerlijke vergelijking bieden. Met gemengde en vaak tegenstrijdige informatie en geen concrete overheidsnormen om te volgen, zijn we gedwongen om het zelf uit te zoeken en stemmen te vinden waarop we vertrouwen.

Onafhankelijke testen

Vitatech Electromagnetics is de brancheleider gedurende de laatste 25+ jaar, die heeft geholpen om de standaard te bepalen voor EMF-onderzoek, testen en veiligheid. EMF's worden gemeten in mG (milligauss) eenheden. Vitatech heeft de branche standaard ingesteld op 10 mG of minder als "ultra-laag." Veel items die u dagelijks gebruikt, stralen EMF's uit variërend van uw broodrooster (3 tot 70 mG) tot uw föhn (60 tot 200 mG) tot uw blender (200 tot 1,200 mG). Vitatech's testen hebben uitgewezen dat de verwarmingspanelen van Sunlighten minder dan 1 mG meten, waarbij sommige zo laag zijn als 0.1 mG, wat bijna nul is!

Conclusie van Vitatech

Wat betekent dit allemaal? Allereerst zijn onze sauna's volkomen veilig. De testen van Vitatech concludeerden dat de verwarmingspanelen van Sunlighten 0,5 mG of minder meten, wat een EMF-niveau is dat lager is dan 95 procent van de gangbare huishoudelijke apparaten. Dit is de meest recente validatie en wetenschappelijke certificering, waardoor u met een gerust hart gebruik kunt maken van uw Sunlighten infraroodsauna. Bekijk hoe ons team complexe EMF-veiligheid uitlegt op een begrijpelijke manier en zie zelf hoe het Vitatech-team onze sauna's test.

Laatste testresultaten (2021)

EMFChart_PromotionalB JPG.jpg

Deze recente test is slechts een van de vele tests die we in de loop der jaren hebben uitgevoerd. Sinds onze oprichting heeft Sunlighten zich toegelegd op de hoogste veiligheidsnormen in onze sauna's. We hebben bestudeerd, geleerd, getest en veranderingen doorgevoerd in onze producten gedurende de afgelopen 20 jaar. En naarmate we meer te weten kwamen over EMF, met de betrokkenheid van experts in het proces, hebben we ervoor gezorgd dat ons productontwerp EMF-niveaus minimaliseerde en verminderde tot het laagst mogelijke niveau. We investeren regelmatig in onafhankelijke testbedrijven om de veiligheid van onze sauna's te meten en te valideren.

Het laatste waarover u zich zorgen wilt maken wanneer u op zoek bent naar gezondheids- en welzijnstools, zijn zaken als EMF, ELF en RF die ze ongezond kunnen maken. Met Sunlighten sauna's hoeft dat nooit.

Bekijk onze saunacollecties

Saunas Prod Description760x520REVISED.jpg

mPulse 3 in 1® Infrared Sauna

KLINISCH ONDERSTEUNDE AANPASBARE SAUNA MET KORTE -, MIDDEN - EN LANGE GOLF INFRAROODVERWARMING

Neem controle over je welzijn in Sunlighten's eersteklas, gepatenteerde 3-in-1® full spectrum infraroodsauna. Het is 's werelds eerste en enige sauna waarmee je elke golflengte kunt aanpassen om de specifieke gezondheidsvoordelen te optimaliseren die jij wenst, allemaal gebaseerd op uitgebreid klinisch onderzoek en ondersteund door artsen en gezondheidsexperts.

SigRed_GuyLounge_HalfImageWCopyBlocks.jpg

Signature lange gorl infrarood sauna

MEEST EFFECTIEVE LANGE GOLR INFRAROODSAUNA

Gun jezelf een Sunlighten Signature thuissauna voor eenvoud en uitstekende lange golf infraroodstraling. In dit vredige toevluchtsoord kan je met één druk op de knop genieten van een diepe cellulair detox en uw algehele welzijn ondersteunen. De Signature biedt betaalbaarheid en onze geperfectioneerde SoloCarbon® verwarmingstechnologie die de hoogste kwaliteit en hoeveelheid lange golf infraroodwarmte levert.

Amplify_Bath_RelatedProducts.jpg

Amplify Full Spectrum sauna

BRENG JE SAUNASESSIE NAAR HET VOLGENDE NIVEAU

Je zal diep zweten, snel zweten en je productief voelen in een Amplify full spectrum sauna. Je bespaart tijd en krijgt de maximale fysieke voordelen van Sunlighten's bewezen meest effectieve full spectrum infraroodtherapie. Sneller en in een intensere, hetere warmte versterkt door halogeenverwarmers tegen een betaalbare prijs.

REFERENTIES

  1. TL Huang and C Charyton, A comprehensive review of the psychological effects of brainwave entertainment, PUBMED, 2008. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18780583/

bottom of page