top of page

Anti-veroudering & Huidgezondheid

Zorg voor je huid van binnenuit.

Een gezonde, stralende huid kan je helpen je zelfverzekerd en stralend te voelen en het is één van de vele voordelen van consistent gebruik van infrarood sauna's. Sunlighten infrarood sauna's kunnen helpen rimpels en kraaienpootjes te verminderen, terwijl ze de algehele huidskleur, zachtheid, gladheid, elasticiteit, helderheid en stevigheid verbeteren. Wat een geweldige manier om je huid te herstellen, op te frissen en te verjongen!

WomanSaunaCloseup_2_Promtional A.jpg

Verjong en zuiver je huid. Echt waar!

Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar de wetenschap ondersteunt het. Fotobiomodulatie maakt gebruik van onzichtbare, korte infrarode (NIR) golflengtes (700 tot 1.200 nanometer (nm) en zichtbaar rood licht (620-750 nm) om energie aan cellen af te geven. Onderzoek toont aan dat specifieke lichtfrequenties specifieke activiteit hebben. NIR heeft de perfecte golflengte (880 nm) om de huid het beste te doordringen. Wanneer NIR de huid raakt nemen fibroblastcellen de lichtactiviteit op, wat de productie van collageen en elastine stimuleert. Wanneer het wordt gecombineerd met zichtbaar rood licht op 660 nm, is het nog effectiever.(1)  Na verloop van tijd leiden deze toenames tot een dikkere, jonger uitziende huid, vermindering van lijnen, vervaging van littekens en bevordering van huidvernieuwing, celgezondheid en weefselgroei.(2)

AntiAgingImageBlockCTA1920x690.jpg

Alleen Sunlighten sauna's bieden de huidvoordelen van rood licht in combinatie met korte golf infrarood.

KRIJG DE OPTIMALE DOSIS VAN ELKE GOLFLENGTE

NASA ontwikkelde NIR-lichtgevende diodes (LED's) om planten in de ruimte te laten groeien, waarbij ze de zon nabootsten. Een studie in The Journal of Cosmetic and Laser Therapy toonde significante verbeteringen in de huid na 3 maanden sauna-huidtherapie met NIR-technologie. Deelnemers zagen verminderde rimpels, verbeterde huidskleur, zachtheid, gladheid, elasticiteit, helderheid en stevigheid. Latere studies tonen aan dat het combineren van rood licht met NIR superieure resultaten oplevert door beide samen te gebruiken om huidveroudering om te keren, jeugdige huid te vernieuwen en wonden sneller te laten genezen.

Sunlighten's mPulse® Smart Sauna-serie is de enige infraroodsauna op de markt met combinatie Rood/NIR LED-lichten en omvat een anti-verouderingsprogramma dat is ontworpen op basis van deze studie.

WomanSkinCare_HalfImageWCopyBlocks.jpg

Verbeter de teint en textuur van de huid.

In een studie uit 2006 (3) onderzochten onderzoekers de impact van infrarood op collageen en elastine, twee belangrijke ingrediënten voor een gezonde huid. Ze ontdekten dat zowel collageen als elastine toenamen na blootstelling aan infrarood en alle patiënten in de studie meldden verbetering van de huidtextuur, minder ruwheid en verbetering van de teint.

WoundHealing_HalfImageWCopyBlocks.jpg

Verbeter het uiterlijk van littekens.

Infrarood verhoogt de circulatie en de toevoer van zuurstof naar geblesseerde of beschadigde gebieden en helpt bij celvernieuwing, wat bijdraagt aan het uiterlijk van littekens. Studies met NASA LED-technologie concludeerden dat NIR LED-licht significant bijdraagt aan snellere celregeneratie, wondgenezing en menselijke weefselgroei. De groei van menselijke cellen nam toe met 155-171%.(4)

WomanSkincare_2_HalfImageWCopyBlocks.jpg

Vermindert voorkomen van acne.

Infrarood sauna's kunnen helpen bij het verminderen van acne en het verbeteren van het uiterlijk van acne littekens. De opbouw van olie op de huid veroorzaakt acne en wanneer je lichaam veel olie produceert, leidt dit tot constante uitbraken. Infrarood sauna's stimuleren zweetvorming door infraroodwarmte - niet door verwarmde lucht - wat kan helpen bij het reinigen van die verstopte poriën op cellulair niveau.

Detox_HalfImageWCopyBlocks.jpg

Ontgift je huid op natuurlijke wijze.

Infrarood sauna's bereiken - klinisch bewezen - diepere niveaus van je huid waardoor effectief milieuvervuilende stoffen worden verwijderd. Onze SoloCarbon®-technologie verwarmt je lichaam tot in de kern, wat je lichaam aanzet om gifstoffen vrij te geven die je poriën kunnen verstoppen en tot een scala van gezondheidsproblemen kunnen leiden, niet alleen binnen je huid.

Ik houd van de Sunlighten 3-in-1 technologie. Het helpt me te ontspannen, helpt me met ontstekingen, het is geweldig voor het opbouwen van collageen. Ik stap uit de sauna en voel me verjongd. Als je er goed uit wilt zien, draait het allemaal om je goed voelen.

Bobbi Brown

Bobbi Brown, oprichter van Bobbi Brown Cosmetics, schoonheidsexpert en bestsellerauteur

Draagbare lichttherapie

Je kunt deze huidvoordelen krijgen zonder de omvang of kosten van een sauna in de palm van je hand met onze lumiNIR-wand. Deze is verkrijgbaar met alleen de NIR-bevestiging, of je kunt een of alle aanvullende bevestigingen aanschaffen: lumiSPORT® voor herstel na de training, lumiGLOW® voor het verstevigen van de huid en het stimuleren van collageen, en lumiCLEAR® voor acne en teint.

Lumi_ShopContentFull.jpg

Laat je inspireren!

bottom of page