top of page

ONTDEK SUNLIGHTEN INFRAROOD SAUNA'S

mPulse smartsauna
 

Optimaliseer je zelfzorg

Met een slimme sauna haal je technologie in huis die op een eenvoudige manier zorgt voor jouw gezonheid en levensstijl. De vooraf ingestelde programma's van Sunlighten Smart Sauna geven je de optimale infrarood doseringen en ondersteunen jouw persoonlijke doelen terwijl je geniet van jouw entertainment in de sauna. Het enige wat je hoeft te doen is instappen, ontspannen en genieten.

De mPulse Smart Sauna zal je nóg meer van je sauna laten genieten. 

discover__eucalyptus_LF-redlight.png

Capaciteit: 4 personen

empower_eucalyptus_LF-redlight.png

Capaciteit: 5 personen

aspire_eucalyptus_LF-redlight.png

Capaciteit: 1 persoon

believe_eucalyptus_LF-redlight.png

Capaciteit: 2 personen

conquer_eucalyptus_LF-redlight.png

Capaciteit: 3 personen

Wat je moet weten over mPulse smartsauna's:

De mPulse Smart Sauna

Onze slimme sauna tilt welzijn naar een hoger niveau. Met op data gebaseerde, gepersonaliseerde programma's die specifieke combinaties van lange -, midden - en korte golf infrarood én rood lichttherapie gebruiken, past de sauna zich aan naar jouw persoonlijke gezondheidsdoelen en biedt het op maat gemaakte sessies voor optimale resultaten. Bekijk de binnenkant van de sauna en luister wat onze infraroodsauna-adviseur vertelt over de geavanceerde functies en ongeëvenaarde voordelen die je een ervaring bieden zoals geen ander.

Smartsauna technologie

3in1ProductDescription1106x675.jpg

3 in 1® infrarood

DE OPTIMALE DOSIS VAN IEDERE GOLFLENGTE

Een goede sauna geeft je de juiste dosis licht en warmte die je lichaam kan opnemen zodat je het maximale gezondheidsvoordeel krijgt. In tegenstelling tot elk ander saunasysteem levert onze gepatenteerde 3 in 1® de perfecte golflengte van elke infrarode golf. Je krijgt nauwkeurige lange golf, midden golf en korte golf infrarood - én rood licht voor optimale resultaten van je saunabezoek. Bovendien hebben we de 3 in 1-verwarming geïnnoveerd met behulp van meer dan 50 datapunten uit 37 onafhankelijke klinische onderzoeken om verschillende combinaties van elke golflengte te creëren via onze 6 vooraf ingestelde gezondheidsprogramma's. Dit alles is mogelijk gemaakt met door NASA geïnspireerde technologie. Onze SoloCarbon® coating levert namelijk 95-99% effectieve infrarood, wat betekent dat jouw lichaam het bijna perfect opneemt. Het LED-paneel geeft je een ingebouwd rood/korte golf infrarood lichttherapiesysteem om je van binnenuit te verkwikken en te verjongen.

Een betere infraroodbeleving

Onderzoek toont aan dat lage niveaus van licht een veel beter effect hebben op het stimuleren en herstellen van weefsels dan hogere niveaus. We hebben lage niveaus van rood licht gemengd met NIR-licht zodat jij de voordelen hebt van beiden en waardoor we een stille, comfortabele ervaring met rood lichttherapie kunnen creëren. De LED-panelen zijn geïntegreerd in de muren en maken deel uit van onze 3-in-1® Smart Sauna-technologie die de vooraf ingestelde gezondheidsprogramma's, verwarmers en LED-panelen aanstuurt.

BetterExperienceShop Panel690x510.jpg
ACPAnti-Aging760x520.jpg

Persoonlijke
gezondheidsprogramma's

Iedereen verwacht iets anders van zijn sauna-ervaring.  Selecteer daarom eenvoudig een van de zes vooraf ingestelde gezondheidsprogramma's die op het aanraakscherm worden weergegeven, ga zitten en laat de helende stralen hun werk doen. Programma's voor ontgifting, spierherstel, huidgezondheid/anti-aging, het versterken van de immuniteit, hartgezondheid, ontspanning en gewichtsverlies maken het gemakkelijk voor je om elke saunasessie aan te passen en aan de behoeften van meerdere gebruikers te voldoen. Of je kunt je eigen aangepaste programma maken en opslaan in je profiel, waarbij je de intensiteit van de ROOD/NIR, MIR en FIR golflengtes kunt aanpassen.

Entertainment in de sauna

Met de Android bedieningsmodule, exclusief aangeboden in de mPulse Smart Sauna, haal je méér uit je sauna-ervaring. Het aanraakscherm stelt je in staat om sessies in de toekomst te plannen, zodat de sauna warm en klaar is wanneer jij dat bent. Wifi-connectiviteit zorgt voor naadloze integratie en automatische software-updates met voortdurende nieuwe functies. En net als bij elke tablet kun je apps downloaden vanuit de Google Play Store, zodat je je favoriete streamingdiensten kunt bekijken of naar je muziek of podcasts kunt luisteren.

NETFLIXACPRelated Prod760x520.jpg
Speaker_3Column.jpg

Premium Sound System

Geniet van het uitstekende geluid van onze Blaupunkt mediaspeler met ingebouwde luidsprekers. Koppel eenvoudig je persoonlijke apparaat via Bluetooth. Kies je favoriete nummers, sluit je ogen en laat je meeslepen door het kristalheldere geluid van 2 premium Blaupunkt-luidsprekers.

mPulseCelliantCover_3Column.jpg

CELLIANT warmtehoezen

Omdat we alleen werken met de meest hoogwaardige materialen, hebben we samengewerkt met CELLIANT om de bekleding voor onze verwarmingselementen te ontwikkelen. CELLIANT'S gepatenteerde textieltechnologie zet jouw lichaamswarmte om in infrarode energie. Hoewel onze verwarmingselementen al 95-99% emissief zijn, zorgen we ervoor dat er niets tussen jou en de hoogwaardige ver-infraroodgolven komt. Dit is exclusief voor Sunlighten.

mPulseChromo_3Column.jpg

Chromotherapie
 

Elke Sunlighten sauna wordt geleverd met ingebouwde chromotherapie om je saunabeleving te verbeteren en je geestelijk welzijn verder te transformeren. Chromotherapie kleurt je sauna met kleuren uit het zichtbare lichtspectrum van de zon, waarvan wordt aangenomen dat ze in lijn liggen met verschillende energiepunten in het lichaam. Creëer sfeer én een balancerend effect met chromotherapie.

Image-W-CTA-Truck-Driving-1920x690.jpg

Geniet van superieure kwaliteit

Met Sunlighten geniet je van superieure kwaliteit. We gaan tot het uiterste om de beste materialen te vinden om 's werelds beste meubelkwaliteit infraroodsauna's te bouwen. Elke Sunlighten infraroodsauna zit vol innovatieve technologie en wordt vervaardigd met premium, met de hand geselecteerd hout. Met Sunlighten ben je verzekerd van een mate van detail die ongeëvenaard is in onze branche.

Innovatieve

technologie

Niet alle infrarood is hetzelfde. Sunlighten's gepatenteerde SoloCarbon-verwarmingstechnologie levert de hoogste kwaliteit en hoeveelheid infraroodenergie voor klinisch bewezen effectieve gezondheidsvoordelen.

Vakmanschap

De constructie van onze sauna's bestaat uit 100% massief hout met tand-en-groefplanken die magnetisch worden afgedicht met ons naadloze Magne-SealTM-systeem. Dit resulteert in een hogere kwaliteit en duurzaamheid, én een prachtig, gepatenteerd ontwerp.

Uiterste

veiligheid

Van ons milieuvriendelijke, niet-giftige hout tot de geverifieerde verwarmingstechnologie met door een derde partij geverifieerde lage VOC- en lage EMF-niveaus. De materialen van jouw infrarood sauna voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Getuigenissen uit de wellnessindustrie

Infrarood sauna's kunnen je helpen om je snel weer geweldig te voelen. Saunatherapie bestaat al eeuwen om te ontgiften, maar infrarood sauna's gaan nog een stap verder door je lichaam op cellulair niveau op te warmen, waar de meeste gifstoffen worden opgeslagen. Daarom heeft mijn Bulletproof Biohacking-laboratorium een mPulse

3 in 1-sauna.

Dave Asprey

PIONIER BIOHACKING, NEW YORK TIMES BESTSELLER

Dr.JoelKahn_Partners.jpg

Volledige spectrum IR-saunatherapie zou een miljarden dollars kostend medicijn zijn als het in de vorm van een pil beschikbaar was. De mogelijkheid om het endotheel te genezen, symptomen en prognose van congestief hartfalen en coronaire hartziekte te verbeteren, is opmerkelijk. Sunlighten sauna's zijn de enige infrarood sauna's waarvan klinisch is aangetoond dat ze de bloeddruk verlagen en buikvet verminderen. Beiden dragen bij voor aan een gezond hart.

Dr. Joel Kahn

DOKTER IN DE

GENEESKUNDE

ChristaOrecchio_Partners.jpg

Als je een sauna koopt voor zijn gezondheidsvoordelen, is de emissie van de verwarming het belangrijkste kenmerk dat je in het oog moet houden. De emissie bepaalt namelijk hoe efficiënt infraroodwarmte wordt geleid en uitgestraald.

Christa Orrechio

CCN

MagdalenaWszelaki_Partners.jpg

Na het onderzoeken van talloze infrarood sauna's koos ik voor Sunlighten vanwege hun effectieve SoloCarbon infraroodtechnologie, de kwaliteit van materialen en de sauna-ervaring die meer genieten dan doorstaan is. Ik geloof dat Sunlighten de beste sauna voor jou heeft.

Magdalena Wszelaki

HORMALE BALANS, GEKWALIFICEERDE HOLISTISCHE GEZONDHEIDSCOACH

bottom of page