top of page

Solo System: onze draagbare sauna

Ervaar helende infrarood in een kleine, draagbare ruimte.

Wanneer je de voordelen van onze SoloCarbon lange infrarood golven wilt ervaren maar niet de ruimte of het budget hebt voor een sauna, dan is het Solo System de beste keuze voor jou. Deze draagbare eenpersoons sauna omringt je met onze effectieve infraroodbehandeling in een draagbare mini-oase tegen een betaalbare prijs. Je zal je geest tot rust brengen, je immuunsysteem stimuleren, calorieën verbranden, de bloedsomloop verbeteren en je lichaam op natuurlijke wijze ontgiften op een gemakkelijke en effectieve manier.

Productspecificaties

AFMETINGEN

SOLO DOMES:
175 x,71 x 46 cm 

SOLOPAD:
175 x 60 cm

GEWICHT

SOLO DOMES: 21 kg

SOLOPAD: 6 kg

HEATERS

SOLO DOMES:
5 zonegebaseerde digitale heaters
Max 66° C

SOLOPAD:
4 digitale heaters

 CHROMOTHERAPIE

Afstandsbediening voor 16 kleuren, 4 kleurvariatie standen en 4 helderheid en intensiteit voorinstellingen

ELEKTRISCH SOLO DOMES: 240V, 1260W, 5.25A

SOLOPAD: 240v, 300W, 1.25A 

MATERIALEN

Dome, pad en kussen:

Bamboo carbon

Pad, cover en gordijn: Celliant/katoen

Het Solo-systeem biedt een unieke persoonlijke saunabeleving.
Dit is wat je kunt verwachten.

Het draagbare infraroodsauna Solo System dompelt je onder in onze gepatenteerde SoloCarbon-infraroodpanelen in een strak en lichtgewicht ontwerp. Zone-gebaseerde verwarming in deze eenpersoons sauna geeft je volledige controle over wat je het meest wilt aanpakken. Omdat het ontwerp is verdeeld in verschillende koepels, kun je verschillende instellingen selecteren om de perfecte temperatuur te vinden voor de sauna-ideale ervaring. Het is een zeer comfortabele en gemakkelijk te gebruiken oplossing en de perfecte manier om even een pauze te nemen en te ontspannen wanneer je maar wilt.

Herstel balans met licht. Het Solo System is de enige draagbare infraroodsauna met ingebouwde chromotherapie-verlichting. Een LED-array biedt de oude geneeswijze van licht- en kleurentherapie om je gezondheid en harmonie te verbeteren. Chromotherapie-verlichting verbetert jouw thuissauna-ervaring met behulp van kleuren uit het zichtbare lichtspectrum van de zon om balans en geestelijk welzijn te brengen.

Solo-Laying_Product_Highlight.jpg
Solo_Closed_Dome_Half-Image-w-Copy-Blocks.jpg
Solo_Assembly_Hightlight_block-Desktop.jpg

Zet gemakkelijk je eigen sauna op.

Met het lichte ontwerp is opbouw en afbouw kinderspel. Het schuivende dubbele-koepelsysteem en het zachte SoloPad® zorgen bovendien voor een comfortabel gebruik van je sauna. Trek de koepel over je heen, sluit het gordijn en je bent klaar om de kalmerende lange golf infraroodtherapie te ervaren, altijd en overal.

solo_packed_Highlight_Block_desktop.jpg

Je draagbare sauna opbergen is kinderspel.

Het Solo System is een draagbare infraroodsauna die is ontworpen voor ultieme mobiliteit. Het unieke, lichte ontwerp maakt het gemakkelijk op te bergen in een kast of hoek van een kamer. Het ontwerp van de SoloPad maakt vouwen op drie punten mogelijk voor eenvoudige, compacte opslag binnenin de koepels. Je kunt overal in jouw huis saunaën, het meenemen op lange vakanties en het bij je houden wanneer je verhuist.

SoloW_Rise_Imagew_CTA.jpg

Solo System draagbare infrarood sauna

Transformeer een kleine ruimte in een ontspannende persoonlijke wellness-oase. Het Solo System biedt een effectieve infraroodervaring met 9 SoloCarbon-verwarmers (5 in de koepels en 4 in de SoloPad) die de hoogste kwaliteit infrarood golven jouw lichaam in stralen met als doel je kerntemperatuur te verhogen zodat je gifstoffen van binnenuit uitzweet.

De SoloPad gebruikt traagschuim voor een ergonomisch ontwerp dat de druk gelijkmatig over het lichaam verdeelt om de bloedsomloop te helpen en het gevoel van stress in de onderrug te minimaliseren. Dus, maak je klaar om te ontspannen in de luxe van het Solo System voor ondersteuning van welzijn zoals geen ander.

Laat je inspireren!

bottom of page