top of page
Sig3_SearchImages.jpg

FAR INFRAROOD SAUNA COLLECTIE

Sunlighten Signature

Ontspan je geest.
Herstel je lichaam.

Eigenaars van een sauna uit de Signature-collectie zijn enthousiast over de eenvoud en superieure infrarood sauna-ervaring die deze biedt. Het gebruik van een Signature sauna is een fluitje van een cent en met één druk op de knop geniet je van een diepe celontgifting en ondersteuning van jouw algemene welzijn. Het is een plek om te ontspannen en je geest tot rust te brengen terwijl zachte lange golf infraroodwarmte jouw immuunsysteem versterkt, de bloedsomloop verbetert en het lichaam op natuurlijke wijze ontgift. De Signature-collectie combineert betaalbaarheid met de voordelen van de geperfectioneerde SoloCarbon® lange golf infrarood energie afgiftetechnologie van Sunlighten.

signature_1_eucalyptus_LF.png

Capaciteit: 1 persoon

signature_2_eucalyptus_LF.png

Capaciteit: 2 personen

signature_3_eucalyptus_LF.png

Capaciteit: 3 personen

signature_4_eucalyptus_LF.png

Capaciteit: 4 personen

Wat je moet weten over Signature infrarood sauna's

Gepatenteerde SoloCarbon Heater Technology

KLINISCH BEWEZEN BIJNA-PERFECTE INFRAROOD

Om gezondheidsvoordelen zoals hartgezondheid en ontgifting te bieden moet de optimale concentratie infraroodgolven uitgestraald worden. Sunlighten werkte samen met een expert op het gebied van chemie en coatings om onze gepatenteerde verwarmingspanelen te ontwikkelen. Deze carbon heater coating, de eerste in zijn soort, heeft de industrie veranderd na jaren van wetenschappelijke studie, analyse en expertise. De innovatie zit in het actieve element genaamd SoloCarbon: een speciale coating die de hoogste kwaliteit én hoeveelheid infrarood garandeert. Onafhankelijke tests bewezen dat SoloCarbon 99% effectief is.

SoloCarbonCoating_Highlight.jpg
SigChromo_Highlight.jpg

Chromo­therapie

INGEBOUWDE KLEURENTHERAPIE

Elke Sunlighten sauna is uitgerust met ingebouwde kleurentherapie om je saunabeleving te verbeteren en je mentale welzijn verder te verbeteren. Chromotherapie dompelt je sauna onder in kleuren uit het zichtbare lichtspectrum van de zon, waarvan wordt aangenomen dat ze in lijn liggen met verschillende energiepunten in het lichaam. Creëer een stijlvolle sfeer met een balancerend effect met chromotherapie.

Speaker_3Column.jpg

Premium Sound System

Geniet van het uitstekende geluid van onze Blaupunkt mediaspeler met ingebouwde luidsprekers. Koppel eenvoudig je persoonlijke apparaat via Bluetooth. Kies je favoriete nummers, sluit je ogen en laat je meeslepen door het kristalheldere geluid van 2 premium Blaupunkt-luidsprekers.

mPulseCelliantCover_3Column.jpg

CELLIANT heater bescherming

Omdat we alleen werken met de meest hoogwaardige materialen, hebben we samengewerkt met CELLIANT om de bekleding voor onze verwarmingselementen te ontwikkelen. CELLIANT'S gepatenteerde textieltechnologie zet jouw lichaamswarmte om in infrarode energie. Hoewel onze verwarmingselementen al 95-99% emissief zijn, zorgen we ervoor dat er niets tussen jou en de hoogwaardige lange golf infrarood komt. Dit is exclusief voor Sunlighten.

ART_375x250.jpg

Acoustic Resonance Therapy

Neem je stressverlichtende sauna-ervaring naar het volgende niveau met de optionele Acoustic Resonance Therapy (A.R.T) sauna-uitbreiding. Deze sonische technologie combineert de helende effecten van geluid- en trillingstherapie om je lichaam nog verder te ontspannen en je geest tot rust te brengen.

Image-W-CTA-Truck-Driving-1920x690.jpg

Geniet van superieure kwaliteit

Met Sunlighten geniet je van superieure kwaliteit. We gaan tot het uiterste om de beste materialen te vinden om 's werelds beste meubelkwaliteit infraroodsauna's te bouwen. Elke Sunlighten infraroodsauna zit vol innovatieve technologie en wordt vervaardigd met premium, met de hand geselecteerd hout. Met Sunlighten ben je verzekerd van een mate van detail die ongeëvenaard is in onze branche.

Innovatieve

technologie

Niet alle infrarood is hetzelfde. Sunlighten's gepatenteerde SoloCarbon-verwarmingstechnologie levert de hoogste kwaliteit en hoeveelheid infraroodenergie voor klinisch bewezen effectieve gezondheidsvoordelen.

Vakmanschap

De structuur van elke sauna bestaat uit 100% massief hout met tand-en-groefplanken die magnetisch worden afgedicht met ons naadloze Magne-SealTM-systeem. Dit resulteert in een hogere kwaliteit en duurzaamheid, én een prachtig, gepatenteerd ontwerp.

Uiterste

veiligheid

Van ons milieuvriendelijke, niet-giftige hout tot de geverifieerde verwarmingstechnologie met door een derde partij geverifieerde lage VOC- en lage EMF-niveaus. De materialen van jouw infrarood sauna voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Getuigenissen uit de wellnessindustrie

Infrarood sauna's kunnen je snel helpen om je weer geweldig te voelen. Saunatherapie bestaat al eeuwen om te ontgiften, maar infrarood sauna's gaan nog een stap verder door je lichaam op cellulair niveau op te warmen, waar de meeste gifstoffen worden opgeslagen. Daarom heeft mijn Bulletproof Biohacking-laboratorium een mPulse 3 in 1-sauna.

Dave Asprey

PIONIER BIOHACKING, NEW YORK TIMES BESTSELLER

Dr_Mark_Hyman_340x215.jpg

Infraroodsauna's zijn zeer effectief in het verminderen van de stressreactie en het creëren van evenwicht in het autonome zenuwstelsel. Ze kunnen de circulatie verbeteren, helpen bij gewichtsverlies, de bloedsuikerspiegel in balans brengen en de ontgifting verbeteren, elk van deze aspecten verbetert uw hersenfunctie.

Dr. Mark Hyman, MD

FUNCTIONAL MEDICINE DOCTOR, FOUNDER THE ULTRAWELLNESS CENTER

Luke_Storey_340x215.jpg

Ik heb al drie decennia lang saunatherapie gedaan. Infrarood is voor mij altijd de gouden standaard geweest vanwege de brede scala aan voordelen. Ik had al een tijdje mijn oog op Sunlighten voordat ik de knoop doorhakte. Nadat ik alles had geleerd wat ik kon over hun sauna's, besloot ik uiteindelijk dat zij het merk zijn waar ik op vertrouw. Hun aandacht voor detail, zoals lage EMF en volledig spectrum warmte, maakte dit een gemakkelijke keuze.

Luke Storey

LUKE STOREY, WELLNESS EXPERT, AND HOST OF THE LIFE STYLIST PODCAST

Dr.CarolineLeaf_Partners.jpg

Het is een van mijn mentale gezondheidstrucjes die me enorm hebben geholpen om te ontspannen en tot rust te komen van de drukte van het leven. Mijn stofwisseling en helderheid van denken zijn verbeterd, en ik heb zoveel energie na een Sunlighten saunasessie!

Dr. Caroline Leaf

COMMUNICATION PATHOLOGY & COGNITIVE NEUROSCIENTIST

bottom of page