top of page

FULL SPECTRUM INFRAROOD SAUNA

Sunlighten Amplify

Snel, diep zweten en je productief voelen.

Eigenaars van een  Amplify sauna zweten meer en herstellen sneller met de intense ervaring die de een Amplify full spectrum sauna biedt. Met de innovatieve Sunligten lange golf infrarood technologie haal je de maximale fysieke voordelen en tijdbesparing uit je saunabezoek en dat tegen betaalbare prijs.

amplify_II_Eucalyptus_LF.png

2 Person Capacity

amplify_III_eucalyptus_LF.png

3 Person Capacity

Wat je moet weten over Amplify Full Spectrum Infrarood Sauna's

SoloCarbon Coating +
Extra verwarmers

DE OPTIMALE DOSIS VAN IEDERE GOLFLENGTE

Om gezondheidsvoordelen zoals hartgezondheid en ontgifting te bieden, moeten infraroodverwarmers hoge concentraties van de beste infraroodgolven uitstralen die tevens geoptimaliseerd zijn voor het menselijk lichaam om op te nemen. Sunlighten heeft daarom een branchevernieuwing geïntroduceerd die we SoloCarbon noemen: een speciale coating die de kwaliteit en hoeveelheid infrarood maximaliseert. Onafhankelijke tests bewijzen dat het 99% effectief is. In Amplify hebben we de warmte-factor verhoogd met extra halogeenverwarmers om het nog sneller warmer te maken.

Amplify_Heaters_Highlight.jpg
SigChromo_Highlight.jpg

Chromotherapie

INGEBOUWDE KLEURENTHERAPIE

Elke Sunlighten sauna is uitgerust met ingebouwde kleurentherapie om je saunabeleving te verbeteren en je mentale welzijn verder te verbeteren. Chromotherapie dompelt je sauna onder in kleuren uit het zichtbare lichtspectrum van de zon, waarvan wordt aangenomen dat ze in lijn liggen met verschillende energiepunten in het lichaam. Creëer een stijlvolle sfeer met een balancerend effect met chromotherapie.

Speaker_3Column.jpg

Premium Sound System

Geniet van het uitstekende geluid van onze Blaupunkt mediaspeler met ingebouwde luidsprekers. Koppel eenvoudig je persoonlijke apparaat via Bluetooth. Kies je favoriete nummers, sluit je ogen en laat je meeslepen door het kristalheldere geluid van 2 premium Blaupunkt-luidsprekers.

mPulseCelliantCover_3Column.jpg

CELLIANT heater bescherming

Omdat we alleen werken met de meest hoogwaardige materialen, hebben we samengewerkt met CELLIANT om de bekleding voor onze verwarmingselementen te ontwikkelen. CELLIANT'S gepatenteerde textieltechnologie zet jouw lichaamswarmte om in infrarode energie. Hoewel onze verwarmingselementen al 95-99% emissief zijn, zorgen we ervoor dat er niets tussen jou en de hoogwaardige lange infrarood golven komt. Dit is exclusief voor Sunlighten.

ART_375x250.jpg

Acoustic Resonance Therapy

Neem je stressverlichtende sauna-ervaring naar het volgende niveau met de optionele Acoustic Resonance Therapy (A.R.T) sauna-uitbreiding. Deze sonische technologie combineert de helende effecten van geluid- en trillingstherapie om je lichaam nog verder te ontspannen en je geest tot rust te brengen.

Image-W-CTA-Truck-Driving-1920x690.jpg

Geniet van superieure kwaliteit

Met Sunlighten geniet je van superieure kwaliteit. We gaan tot het uiterste om de beste materialen te vinden om 's werelds beste meubelkwaliteit infraroodsauna's te bouwen. Elke Sunlighten infraroodsauna zit vol innovatieve technologie en wordt vervaardigd met premium, met de hand geselecteerd hout. Met Sunlighten ben je verzekerd van een mate van detail die ongeëvenaard is in onze branche.

Innovatieve

technologie

Niet alle infrarood is hetzelfde. Sunlighten's gepatenteerde SoloCarbon-verwarmingstechnologie levert de hoogste kwaliteit en hoeveelheid infraroodenergie voor klinisch bewezen effectieve gezondheidsvoordelen.

Vakmanschap

De structuur van elke sauna bestaat uit 100% massief hout met tand-en-groefplanken die magnetisch worden afgedicht met ons naadloze Magne-SealTM-systeem. Dit resulteert in een hogere kwaliteit en duurzaamheid, én een prachtig, gepatenteerd ontwerp.

Uiterste

veiligheid

Van ons milieuvriendelijke, niet-giftige hout tot de geverifieerde verwarmingstechnologie met door een derde partij geverifieerde lage VOC- en lage EMF-niveaus. De materialen van jouw infrarood sauna voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Getuigenissen uit de wellnessindustrie

Infrarood sauna's kunnen je snel helpen om je weer geweldig te voelen. Saunatherapie bestaat al eeuwen om te ontgiften, maar infrarood sauna's gaan nog een stap verder door je lichaam op cellulair niveau op te warmen, waar de meeste gifstoffen worden opgeslagen. Daarom heeft mijn Bulletproof Biohacking-laboratorium een mPulse 3 in 1-sauna.

Dave Asprey

PIONIER BIOHACKING, NEW YORK TIMES BESTSELLER

Dr_Mark_Hyman_340x215.jpg

Infraroodsauna's zijn zeer effectief in het verminderen van de stressreactie en het creëren van evenwicht in het autonome zenuwstelsel. Ze kunnen de circulatie verbeteren, helpen bij gewichtsverlies, de bloedsuikerspiegel in balans brengen en de ontgifting verbeteren, elk van deze aspecten verbetert uw hersenfunctie.

Dr. Mark Hyman, MD

FUNCTIONAL MEDICINE DOCTOR, FOUNDER THE ULTRAWELLNESS CENTER

Will-Cole-340x215.png

Er zijn duidelijk geweldige voordelen aan infraroodsauna's, maar dat betekent niet dat ze allemaal gelijk zijn. Mijn persoonlijke favoriet is Sunlighten, omdat ze verder gaan dan de rest met het testen en leveren van infraroodsaunasystemen met lage EMF-straling.

Dr. Will Cole

FUNCTIONEEL GENEESKUNDIG BEOEFENAAR

Dr.CarolineLeaf_Partners.jpg

Het is een van mijn mentale gezondheidstrucjes die me enorm hebben geholpen om te ontspannen en tot rust te komen van de drukte van het leven. Mijn stofwisseling en helderheid van denken zijn verbeterd, en ik heb zoveel energie na een Sunlighten saunasessie!

Dr. Caroline Leaf

COMMUNICATION PATHOLOGY & COGNITIVE NEUROSCIENTIST

bottom of page