top of page
Sig2_Relax_RedLight_Hero.jpg

Vibratiegeluidstherapie

Ervaar de voordelen van vibratiegeluidstherapie.

Heb je ooit een lied gehoord dat je hart een slag deed overslaan? Roepen de stemgeluiden van een geliefde een emotie bij je op? Geluidsgenezingstherapie dateert uit het oude Griekenland toen muziek werd gebruikt om geestesstoornissen te genezen. Het is gebaseerd op de overtuiging dat onze wereld vol zit met trillende eigenschappen en als die trillingen niet synchroon lopen, geldt dat ook voor ons lichaam.

Geluid wordt op verschillende golflengtes en frequenties naar ons overgebracht en beïnvloedt ons op veel manieren. Hersengolf-entertainment, bekend als binaurale beats, stimuleert de hersenen in een specifieke staat door pulserend geluid te gebruiken om hersengolven af te stemmen op de beatfrequentie. Een onderzoek gepubliceerd in Alternative Therapies in Health and Medicine suggereerde veel voordelen, waaronder verbeterde ontspanning en verminderde angst.(1)

ART_Speaker_Highlight.jpg

Geluidstherapie verbetert ontspanning en verjonging.

In je sauna kun je nog meer ontspannen en ontstressen met de toevoeging van geluidstherapie. Deze sonische technologie combineert de helende effecten van geluid en trillingstherapie om je lichaam te ontspannen en je geest te kalmeren.

Geluidsversterkende schijven die onder de bank zijn gemonteerd, gebruiken geluid als een therapie-modaliteit die een kalmerend effect kan genereren. Een combinatie van rustgevende muziek en helende trillingen beweegt door het lichaam en de geest. Je lichaam absorbeert de trilling die je ook hoort. Onderzoek toonde aan dat na slechts 10 minuten geluidstherapie de hersengolven kalmer en meer in balans waren.

Voeg geluidstherapie toe aan deze Sunlighten sauna's:

Saunas Prod Description760x520REVISED.jpg

mPulse Smart Sauna

GECONNECTEERDE & AANPASBARE ROOD LICHT / KORTE, MIDDEN & LANGE INFRAROOD GOLVEN

In tegenstelling tot elke andere sauna maakt mPulse het optimaliseren van uw gezondheid, huis en levensstijl eenvoudiger en slimmer. Onze technologie beheert de sauna, uw schema en uw zelfzorg. Kies specifieke gezondheidsprogramma's of pas deze aan en sluit de sauna aan op uw routine en biometrie.

SigRed_GuyLounge_HalfImageWCopyBlocks.jpg

Signature lange golf infrarood sauna

KRACHTIGSTE VER INFRAROOD SAUNA

Voor eenvoud en superieure lange golf infrarood: gun jezelf een Sunlighten Signature thuissauna. In je  vredige toevluchtsoord kan je genieten van een diepe celontgifting en je algehele welzijn ondersteunen met één druk op de knop. De Signature biedt betaalbaarheid en onze geperfectioneerde SoloCarbon® verwarmingstechnologie die de hoogste kwaliteit en hoeveelheid lange golf infraroodwarmte levert.

Amplify_Bath_RelatedProducts.jpg

Amplify Full Spectrum Sauna

BRENG JE SAUNASESSIE NAAR HET VOLGENDE NIVEAU

Je zal diep zweten, snel zweten en je productief voelen in een Amplify full spectrum sauna. Je bespaart tijd en krijgt de maximale fysieke voordelen van Sunlighten's bewezen meest effectieve full spectrum infraroodtherapie. Sneller en in een intensere, hetere warmte versterkt door halogeenverwarmers tegen een betaalbare prijs.

REFERENTIES

  1. TL Huang and C Charyton, A comprehensive review of the psychological effects of brainwave entertainment, PUBMED, 2008. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18780583/

bottom of page