top of page
Sig_1_Hero.jpg

Signature I

Kies deze éénpersoons sauna als je eenvoud wil.

Met één druk op de knop geniet je van een diepe celontgifting en verbeter je jouw algehele welzijn in de veilige omgeving van je eigen persoonlijke thuissauna. Omringd door zachte lange golf infraroodwarmte kun je jouw immuunsysteem versterken, je bloedsomloop verbeteren en je lichaam op natuurlijke wijze ontgiften. De Signature I is een eenpersoonssauna en biedt een vredige toevluchtsoord waar je je rust kunt heroveren en kunt genieten van wat "me"-tijd.

Productspecificaties

EXTERIEUR

Breedte: 96 cm

Diepte 101 cm

Hoogte 197 cm incl. 5 cm voet

Open deur:  71 cm diep

GEWICHT

Linde: 180 kg

Eucalyptus: 213 kg

HEATER

8 FIR

INTERIEUR

Breedte: 82 cm

Diepte: 85 cm

Hoogte: 179 cm

ELEKTRISCH

230V - 1250W - 5.39A

3 m kabel komt uit de achterkant links van het dak

ZITBANK

Breedte: 81 cm

Diepte: 51 cm

Hoogte: 50 cm

Eucalyptus-Wood-Sample-250x100.jpg

Eucalyptus

Ultra Premium uitstraling
Lange levensduur
Duurzaam/Groen/Hernieuwbaar

Basswood-Wood-Sample-250x100.jpg

Linde

Hedendaagse esthetiek
Hypoallergeen
FSC-gecertificeerd

Je wilt effectieve verre infrarood om je beter te voelen. Eenvoudig en betaalbaar. Dit is wat je zult ervaren met een Signature sauna:

Transformeer een kleine ruimte in een ontspannende persoonlijke wellness-oase met de Signature I lange golf infrarood sauna. Binnen in je sauna is de rust voelbaar. Je sluit de deur en geniet even van je eigen ontsnapping aan de wereld. Een ontsnapping die je vernieuwde energie en genezing schenkt voor je geest, lichaam en ziel.

Je kunt de 24-uurs timer programmeren zodat je infrarood saunatherapie-ervaring klaar is wanneer je maar wilt. Geniet van de stilte, stel je ultieme ontspanningsafspeellijst samen of luister naar de radio op je hoogwaardige geluidssysteem.

Speaker_3Column.jpg
Sig_1_ProductDescription.jpg

De Signature I

Alles wat je ziet, voelt, hoort en aanraakt in je Signature I draagt bij aan je wellness-ervaring. De SoloCarbon®-verwarmers van Sunlighten leveren de hoogste kwaliteit en hoeveelheid lange golf infrarood die op de markt verkrijgbaar is, wat betekent dat je de meest effectieve gezondheidsvoordelen krijgt.

Onze technologische ontwerpen minimaliseren elektromagnetische velden (EMF's) tot een lager niveau dan de meeste gangbare huishoudelijke apparaten. De lucht is niet verstikkend of hard, maar biedt een zachte, geruststellende warmte. Het ergonomische bankje is vriendelijk voor je lichaam door zijn afgeronde rand. Onze krachtige Magne-seal vergrendelmethode maakt montage eenvoudig en houdt de warmte vast zonder zichtbare schroeven of spijkers. Chromotherapie-verlichting verbetert je thuis-sauna-ervaring met kleuren uit het zichtbare lichtspectrum van de zon om evenwicht en mentaal welzijn te bevorderen.

Laat je inspireren!

bottom of page