top of page
Sig_4_Hero.jpg

Signature IV

Kies deze 4-persoons sauna als je eenvoud wil.

Met één druk op de knop geniet je van een diepe celontgifting én ondersteun je jouw gezondheid in het comfort van je eigen persoonlijke thuissauna. Omringd door zachte lange golf infraroodwarmte, zul je ontspannen, je immuunsysteem stimuleren, de circulatie verbeteren en je lichaam op natuurlijke wijze ontgiften. Onze vierpersoons Signature IV-sauna biedt plaats aan één persoon om zich uit te strekken en te ontspannen, of aan maximaal vier personen om samen te genieten van wat sociale welzijnstijd.

Productspecificaties

EXTERIEUR

Breedte 206 cm

Diepte: 143 cm 

Hoogte: 197 cm incl. 5 cm voet

Open deur:  71 cm diep

GEWICHT

Linde: 343 kg

Eucalyptus: 382 kg

HEATERS

10 FIR

INTERIEUR

Breedte: 190 cm

Diepte: 127 cm

Hoogte: 179 cm

ELEKTRISCH

230V - 2300W - 9.98A

3 m kabel komt uit de achterkant links van het paneel

ZITBANK

Breedte: 144 cm

Diepte: 51 cm

Hoogte: 50 cm

Eucalyptus-Wood-Sample-250x100.jpg

Eucalyptus

Ultra Premium Uiterlijk
Lange Levensduur
Duurzaam/Groen/Hernieuwbaar

Basswood-Wood-Sample-250x100.jpg

Linde

Hedendaagse Esthetiek
Hypoallergeen
FSC-gecertificeerd

Je wilt effectieve ver infrarood om je beter te voelen, eenvoudig en betaalbaar. Dit is wat je zult ervaren met een Signature-sauna:

Binnen in de cabine is de rust tastbaar. Sluit de deur en geniet even van je eigen ontsnapping aan de wereld - een ontsnapping die je vernieuwde energie en genezing schenkt voor je lichaam en geest. Programmeer de 24-uurs timer zodat je infraroodsauna-therapie-ervaring klaar is wanneer je maar wilt. Geniet van de stilte, maak je ultieme ontspanningsafspeellijst of luister naar de radio via je hoogwaardige geluidssysteem.

Ontspan met de zitbank plat of kantel de op maat gemaakte bank omhoog om een ​​ligplaats te creëren voor subliem comfort. Deze speciale functie is alleen te vinden in de Signature IV. De L-vormige bank biedt ruimte voor een familie- of groeps-saunasessie voor 3 of 4 personen, of verwijder hem en strek je helemaal uit. De Signature IV is de enige sauna die groot genoeg is om volledig in te kunnen liggen.

SigBench_ProductDetail_2.jpg
Sig_3_ProductDescription.jpg

De Signature IV

Dit model is ruim genoeg voor het hele gezin (en tevens veilig voor kinderen) of voor jou alleen om je helemaal uit te rekken en te ontspannen voor wat quality time. De SoloCarbon®-verwarmers van Sunlighten leveren de hoogste kwaliteit en hoeveelheid lange golf infrarood warmte die beschikbaar is op de markt, wat betekent dat je de meest effectieve gezondheidsvoordelen krijgt.

 

Onze technologie vermindert EMF-straling tot een lager niveau dan de meeste gangbare huishoudelijke apparaten. De lucht is niet verstikkend of ruw; wel een zachte, geruststellende warmte. De Signature IV biedt plaats aan maximaal vier personen en is de enige sauna die wordt geleverd met een ligbank die kan worden verwijderd om de ruimte te maximaliseren voor stretching of eenvoudige yoga-oefeningen.

 

Onze krachtige Magne-seal vergrendelmethode maakt montage eenvoudig en houdt de warmte binnen zonder zichtbare schroeven of spijkers. Chromotherapie-verlichting verbetert je thuis sauna-ervaring door gebruik te maken van kleuren uit het zichtbare lichtspectrum van de zon om balans en geestelijk welzijn te brengen.

Laat je inspireren!

bottom of page