top of page
Sig_1_Hero.jpg

Signature III

Kies voor deze sauna als je
eenvoud wil.

Met een druk op de knop kan je genieten van een diepe celontgifting en ondersteuning van je algehele welzijn en dit in je eigen thuisomgeving. Omringd door zachte lange golf infraroodwarmte zal je ontspannen, je immuunsysteem versterken, de circulatie verbeteren en ke lichaam op natuurlijke wijze ontgiften. Deze driepersoons  Signature III-cabine kan worden gedeeld of verwijder de bank en gebruik hem alleen terwijl je stretcht of eenvoudige aan yoga doet.

Productspecificates

EXTERIEUR

Breedte 158 cm

Diepte: 117 cm 

Hoogte: 197 cm incl. 5 cm voet

Open deur:  71 cm diep

GEWICHT

Linde: 260 kg

Eucalyptus: 308 kg

HEATERS

10 FIR

INTERIEUR

Breedte 115 cm

Diepte: 101 cm 

Hoogte: 179 cm

ELEKTRONISCH

230V - 1900W - 8.19A

3 m kabel komt uit de achterkant links van de vloer

ZITBANK

Breedte: 144 cm

Diepte: 51 cm

Hoogte: 50 cm

"

Eucalyptus-Wood-Sample-250x100.jpg

Eucalyptus

Ultra Premium Uiterlijk
Lange Levensduur
Duurzaam/Groen/Hernieuwbaar

Basswood-Wood-Sample-250x100.jpg

Basswood

Hedendaagse Esthetiek
Hypoallergeen
FSC-gecertificeerd

Je wilt een effectieve lange golf infraroodsauna om je beter te voelen, eenvoudig en betaalbaar. Dit is wat je zult ervaren met een Signature sauna:

Deel je infrarood sauna-ervaring met anderen of strek je in je eentje uit in een Sunlighten's Signature III thuissauna. Binnenin de cabine is de rust voelbaar. Je sluit de deur en betreedt even je eigen toevluchtsoord van de wereld - een toevluchtsoord dat je beloont met vernieuwde energie en heling voor je geest, lichaam en ziel.

Je kan de 24-uurs timer programmeren zodat jouw infraroodsauna-therapie-ervaring klaar staat wanneer je maar wil. Geniet van de stilte, of stel je ultieme ontspanningsafspeellijst samen, of luister naar de radio op uw hoogwaardige geluidssysteem.

Speaker_3Column.jpg
Sig_3_ProductDescription.jpg

De Signature III

Ontspan terwijl je wordt ondergedompeld in kwaliteit. De SoloCarbon® verwarmers van Sunlighten leveren de hoogste kwaliteit en hoeveelheid lange golf infrarood warmte die beschikbaar is op de markt, wat betekent dat je de meest effectieve gezondheidsvoordelen krijgt. Onze technologie vermindert elektromagnetische velden (EMF's) tot een lager niveau dan de meeste gangbare huishoudelijke artikelen. De lucht is niet verstikkend of ruw, maar biedt een zachte, geruststellende warmte.

 

De Signature III biedt plaats aan maximaal drie personen, met een comfortabele, multifunctionele bank die kan worden verwijderd om ruimte te maximaliseren voor rekken of eenvoudige yogahoudingen. Onze krachtige Magne-seal-vergrendelmethode maakt montage eenvoudig en houdt de warmte binnen, zonder zichtbare schroeven of spijkers. Chromotherapie-verlichting verbetert je thuis-sauna-ervaring met kleuren uit het zichtbare lichtspectrum van de zon om balans en mentaal welzijn te brengen.

Laat je inspireren!

bottom of page