top of page
Sig_2_ProductFamilyCarousel.jpg

LANGE GOLF INFRAROOD SAUNANA

Signature II

Kies deze 2-persoons sauna als je eenvoud wil.

Met één druk op de knop geniet je van een diepe celontgifting en ondersteun je jouw gezondheid in het comfort van je eigen persoonlijke thuissauna. Omringd door zachte lange golf infrarood warmte, zul je ontspannen, je immuunsysteem versterken, de bloedsomloop verbeteren en je lichaam op natuurlijke wijze ontgiften. Deze twee persoons Signature II is een vredige oase waar je je innerlijke rust kunt terugvinden en kunt genieten van wat "ik"-tijd.

Productspecificaties

EXTERIEUR

Breedte 129 cm

Diepte: 117 cm 

Hoogte: 197 cm incl. 5 cm voet

Open deur:  71 cm diep

GEWICHT

Linde: 220 kg

Eucalyptus: 258 kg

HEATERS

9 FIR

INTERIEUR

Breedte 115 cm

Diepte: 101 cm 

Hoogte: 179 cm

ELEKTRISCH

230V - 1650W - 7.19A

3 m kabel komt uit de achterkant links van het dak

ZITBANK

Breedte 115 cm

Diepte: 51 cm 

Hoogte: 50 cm

Eucalyptus-Wood-Sample-250x100.jpg

Eucalyptus

Ultra Premium Uiterlijk
Lange Levensduur
Duurzaam/Groen/Hernieuwbaar

Basswood-Wood-Sample-250x100.jpg

Linde

Hedendaagse Esthetiek
Hypoallergeen
FSC-gecertificeerd

Je wilt een effectieve lange golf infraroodsauna om je beter te voelen, eenvoudig en betaalbaar. Dit is wat je zult ervaren met een Signature sauna:

Transformeer een kleine ruimte in een ontspannende persoonlijke wellness-oase met de Signature I lange golf infrarood sauna. Binnen in je sauna is de rust voelbaar. Je sluit de deur en geniet even van je eigen ontsnapping aan de wereld. Een ontsnapping die je vernieuwde energie en genezing schenkt voor je geest, lichaam en ziel.

Je kunt de 24-uurs timer programmeren zodat je infrarood saunatherapie-ervaring klaar is wanneer je maar wilt. Geniet van de stilte, stel je ultieme ontspanningsafspeellijst samen of luister naar de radio op je hoogwaardige geluidssysteem.

Speaker_3Column.jpg
Sig_2_ProductDescription.jpg

De Signature II

Ontspan terwijl je wordt ondergedompeld in kwaliteit. De SoloCarbon® verwarmers van Sunlighten leveren de hoogste kwaliteit en hoeveelheid lange golf infraroodwarmte die beschikbaar is op de markt, wat tevens betekent dat je de meest effectieve gezondheidsvoordelen krijgt. Onze technologeie beperkt elektromagnetische velden (EMF's) tot een lager niveau dan de meeste gangbare huishoudelijke artikelen. De ergonomische zitbank is groot genoeg voor één persoon om zich uit te strekken of voor twee personen om comfortabel te zitten. Onze krachtige Magne-seal vergrendelmethode maakt montage eenvoudig en houdt de warmte binnen zonder zichtbare schroeven of spijkers. Chromotherapie-verlichting verbetert je thuis-sauna-ervaring met kleuren uit het zichtbare lichtspectrum van de zon om balans en mentaal welzijn te brengen.

Laat je inspireren!

bottom of page