top of page
HomepageImageBlockwCopy1920x790REVISED3.jpg

mPulse Aspire

Je krijgt het allemaal met deze sauna.

Geef jezelf opties, duurzaamheid en elk gezondheidsvoordeel dat infrarood te bieden heeft. Een mPulse sauna is een complete wellness-toolkit. Je kunt een klinisch onderbouwd programma kiezen of alle drie infraroodgolflengtes aanpassen om gezondheidsvoordelen te maximaliseren naarmate jouw behoeften veranderen en evolueren. Geniet van een rustgevende eenpersoons sauna met de mPulse Aspire, waarbij je een specifieke mix van onze zacht rood licht en korte -, midden - en lange infraroodgolgven ontvangt om je lichaam te ontspannen, te genezen en te revitaliseren.

Productspecificaties

EXTERIEUR

Breedte:111 cm

Diepte: 106 cm 

Hoogte: 199 cm incl. 5 cm voet

Open deur:  71 cm diep

GEWICHT

Linde: 220 kg

Eucalyptus: 234 kg

Eucalyptus binnen / Ceder binnen: 226 kg

HEATERS

6 FIR, 3 MIR, 3 Rood/NIR

INTERIEUR

Breedte 96 cm

Diepte: 91 cm 

Hoogte: 181 cm

ELEKTRISCH

230V - 2000W - 8.7A

3 m kabel komt uit de achterkant links van de vloer

ZITBANK

Breedte: 96 cm

Diepte: 55 cm 

Hoogte: 51 cm

Eucalyptus-Wood-Sample-250x100.jpg

Eucalyptus

Ultra Premium Uiterlijk
Lange Levensduur
Duurzaam/Groen/Hernieuwbaar

Basswood-Wood-Sample-250x100.jpg

Basswood

Hedendaagse Esthetiek
Hypoallergeen
FSC-gecertificeerd

EucaCedarInside250x100-Diagonal.png

Eucalyptus Outside

Cedar Inside

Akoestisch
Duurzaam/Groen/Hernieuwbaar 
Traditioneel cederaroma

Jij bepaalt de wellness-ervaring die je wilt. Iedereen heeft verschillende en veranderende behoeften. Het bedieningspaneel stelt gebruikers in staat om te kiezen uit zes voorgedefinieerde programma's op basis van klinisch onderzoek om zo de optimale dosis van elke golflengte af te geven. De Aspire is ideaal voor maximaal drie personen, zowel voor de behoeften van vandaag als voor die van morgen!

Ontdek de kracht van gemengd rood en kortre golf infrarood licht in een stille, onopvallende, comfortabele ervaring. Het aanpakken van huidproblemen, het stimuleren van de productie van collageen, het bestrijden van ontstekingen, het verlichten van pijn en het bevorderen van algemeen welzijn brengen transformerende effecten met zich mee. De LED-panelen zijn geïntegreerd in de muren en voorzien van slimme technologie om je de verbeterde synergie van roodlichttherapie en dieper doordringende korte golf infrarood te bieden. Het is een holistische reset.

Red-Light-ProdPageHighlight812x548.jpg
ACP Product Page Highlight Top 1088x548.jpg
mPulse_WomanRelax_ProductDescription.jpg

De mPulse Aspire

Alles aan deze sauna is bijzonder. Jouw behoeften veranderen; deze sauna past zich aan aan jou persoonlijk en elke gebruiker. Kies zelf elke sessie welk wellnessvoordeel en sfeer je wilt. Raak het tablet aan, stel je programma en muziek in, leun achterover op de comfortabele ergonomische zitbank en geniet van de zachte warmte en het Blaupunkt-geluidssysteem. Onze technologie minimaliseert EMF-straling tot een lager niveau dan de meeste gangbare huishoudelijke apparaten.

Het isolerende hout om je heen is prachtig, dik en duurzaam, met hoeken en naden die worden samengehouden door ons luchtdichte magnetische systeem om de warme lucht binnen te houden. Monteren is eenvoudig met onze krachtige Magne-seal vergrendelmethode zonder zichtbare schroeven of spijkers. Chromotherapie-verlichting verbetert uw thuis-sauna-ervaring met kleuren uit het zichtbare lichtspectrum van de zon om balans en geestelijk welzijn te brengen.

Dit is de enige sauna die je ooit zal moeten kopen.

Laat je inspireren!

bottom of page