top of page
MPulseBelieve_Home-Gym_AREDLIGHT1920x690.jpg

mPulse Discover

Je krijgt het allemaal met deze
4-persoons sauna.

Gun jezelf alle opties, duurzaamheid en gezondheidsvoordelen die infrarood te bieden heeft. Een mPulse-sauna is de meest complete wellness-toolkit. Je kunt kiezen voor een klinisch onderbouwd gezondheidsprogramma of elke golflengte aanpassen om de gezondheidsvoordelen te maximaliseren naarmate je behoeften veranderen en evolueren. Geniet van een rustige sauna voor twee personen met de mPulse Discover, waarbij je specifieke combinaties van onze zachte rode/ korte -, midden - en lange golf infraroodstralen ontvangt om je lichaam te ontspannen, te genezen en te revitaliseren.

Productspecificatie

EXTERIEUR

Breedte: 179 cm

Diepte: 179 cm 

Hoogte: 199 cm incl. 5 cm voet

Open deur:  71 cm diep

GEWICHT

Linde: 394 kg

Eucalyptus: 439 kg

Eucalyptus buiten / Ceder binnen: 413 kg

HEATERS

12 FIR, 11 MIR, 7 Red/NIR

INTERIEUR

Breedte 165 cm

Diepte: 165 cm 

Hoogte: 181 cm

ELEKTRISCH

240V - 4500W - 20A

3 m kabel komt uit de achterkant links van de vloer

ZITBANK

Breedte: 165 cm

Diepte: 55 cm 

Hoogte: 51 cm

Eucalyptus-Wood-Sample-250x100.jpg

Eucalyptus

Ultra Premium Uiterlijk
Lange Levensduur
Duurzaam/Groen/Hernieuwbaar

Basswood-Wood-Sample-250x100.jpg

Basswood

Hedendaagse Esthetiek
Hypoallergeen
FSC-gecertificeerd

EucaCedarInside250x100-Diagonal.png

Eucalyptus buiten

Cedar binnen

Akoestisch
Duurzaam/Groen/Hernieuwbaar 
Traditioneel cederaroma

Je behoeften veranderen dagelijks en naarmate je ouder wordt. Met de mPulse bepaal je zelf de wellness-ervaring die je wil. Het bedieningspaneel stelt alle gebruikers in staat om te kiezen uit zes programma's die zijn ontwikkeld op basis van klinisch onderzoek, om elke golflengte in de optimale dosering te leveren om je lichaam te helpen met wat jij op dat moment nodig hebt. Ideaal voor de behoeften van vandaag en morgen.

Ontdek de kracht van gemengd rood en kortre golf infrarood licht in een stille, onopvallende, comfortabele ervaring. Het aanpakken van huidproblemen, het stimuleren van de productie van collageen, het bestrijden van ontstekingen, het verlichten van pijn en het bevorderen van algemeen welzijn brengen transformerende effecten met zich mee. De LED-panelen zijn geïntegreerd in de muren en voorzien van slimme technologie om je de verbeterde synergie van roodlichttherapie en dieper doordringende korte golf infrarood te bieden. Het is een holistische reset.

Red-Light-ProdPageHighlight812x548.jpg
ACP Product Page Highlight Top 1088x548.jpg
mPulse_Discover_2_ProductDescription.jpg

De mPulse Discover

Alles aan deze sauna is bijzonder. Jouw behoeften veranderen; deze sauna past zich aan aan jou persoonlijk en elke gebruiker. Kies zelf elke sessie welk wellnessvoordeel en sfeer je wilt. Raak het tablet aan, stel je programma en muziek in, leun achterover op de comfortabele ergonomische zitbank en geniet van de zachte warmte en het Blaupunkt-geluidssysteem. Onze technologie minimaliseert EMF-straling tot een lager niveau dan de meeste gangbare huishoudelijke apparaten.

Het isolerende hout om je heen is prachtig, dik en duurzaam, met hoeken en naden die worden samengehouden door ons luchtdichte magnetische systeem om de warme lucht binnen te houden. Monteren is eenvoudig met onze krachtige Magne-seal vergrendelmethode zonder zichtbare schroeven of spijkers. Chromotherapie-verlichting verbetert uw thuis-sauna-ervaring met kleuren uit het zichtbare lichtspectrum van de zon om balans en geestelijk welzijn te brengen.

Dit is de enige sauna die je ooit zal moeten kopen.

Laat je inspireren!

bottom of page