top of page
mPulse_Empower_REDLIGHT1920x988.jpg

mPulse Empower

Met deze sauna krijg je het allemaal.

Geef jezelf extra opties, duurzaamheid en alle gezondheidsvoordelen die infrarood te bieden heeft. Een mPulse sauna is een complete wellness-toolkit. Je kunt een klinisch onderbouwd programma kiezen of alle drie infrarood golflengtes aanpassen om gezondheidsvoordelen te maximaliseren naarmate jouw behoeften veranderen en evolueren. Geniet van een rustgevende sauna voor vijf personen met de mPulse Empower, waarbij je een specifieke mix van ons zacht rood licht en korte -, midden - en lange infrarood golven ontvangt om je lichaam te ontspannen, te genezen en te revitaliseren.

Productspecificaties

EXTERIEUR

Breedte: 217 cm

Diepte: 179 cm

Hoogte: 199 cm incl. 5 cm voet

Open deur:  71 cm diep

GEWICHT

Linde: 224 kg

Eucalyptus: 250 kg

Eucalyptus buiten / Ceder binnen: 199 kg

HEATER

12 FIR, 7 MIR, 7 Rood/NIR

INTERIEUR

Breedte: 203 cm

Diepte: 165 cm

Hoogte: 182 cm

ELEKTRISCH

240V 4800W 20A NEMA 6-20R, 6-20P Dedicated 240V 20A circuit and outlet required.

ZITBANK

Breedte: 203 cm

Diepte: 55 cm

Hoogte: 51 cm

Eucalyptus-Wood-Sample-250x100.jpg

Eucalyptus

Ultra Premium uitstraling
Lange levensduur
Duurzaam/Groen/Hernieuwbaar

Empower-Materials-Wood-Selection.png

Selectie van hoogwaardig hout

Met de hand geselecteerd
Overeenkomende kleur en nerf
100% niet-giftig

ACP Product Page Highlight Top 1088x548.jpg

Jij bepaalt de welzijnservaring die jij wilt. Je vrienden en familie hebben verschillende en veranderende behoeften. Het bedieningspaneel geeft alle gebruikers de mogelijkheid te kiezen uit zes programma's die zijn gemaakt op basis van klinisch onderzoek, om niet die golflengtes te leveren die je op dat moment nodig hebt. Het is een sauna voor vijf personen, ideaal voor jouw behoeften van vandaag én morgen.

Ontdek de kracht van jezelf onderdompelen in gemengd rood - en korte golf infrarood licht in een rustige, comfortabele sauna-ervaring. Het aanpakken van huidproblemen, het stimuleren van de productie van collageen, het bestrijden van ontstekingen, het verlichten van pijn en het bevorderen van algemeen welzijn levert transformerende effecten op. De LED-panelen zijn geïntegreerd in de muren en slimme technologie om je de versterkte synergie van rood lichttherapie en dieper doordringende nabij infrarood te geven. Het is een holistische reset.

Red-Light-ProdPageHighlight812x548.jpg
mPulse_ManRelax_ProductDescription.jpg

De mPulse Empower

Alles aan deze sauna is bijzonder. Je behoeften veranderen met ouder worden. Deze sauna past zich aan jou en elke gebruiker aan, welk welzijnsvoordeel en sfeer je ook maar wilt. Raak het tablet aan, stel je programma en muziek in, leun achterover op de comfortabele ergonomische bank en geniet van de zachte warmte en het Blaupunkt-geluidssysteem. Ons technologische ontwerp beperkt de blootstelling aan EMF's tot een lager niveau dan de meeste gangbare huishoudelijke artikelen.

 

Het isolerende hout om je heen is mooi, dik en duurzaam, met hoeken en naden die worden samengehouden met ons luchtdicht magnetische systeem. De montage is eenvoudig met onze krachtige Magne-seal vergrendelmethode zonder ontsierende schroeven of spijkers. Chromotherapie-verlichting kleurt jouw thuissauna met kleuren uit het zichtbare lichtspectrum van de zon om balans en geestelijk welzijn te brengen. Dit is de enige sauna die je ooit zult kopen!

Laat je inspireren!

bottom of page