top of page
ACPNetflixGlobal Masthead1920x988.jpg

Saunabediening en
entertainment

Onze slimme saunabediening

Dit is wat de mPulse een slimme sauna maakt. Met het Android Bedieningspaneel (ACP) bepaal je alle aspecten van je sauna-ervaring. De tablet biedt toegang tot de zes vooraf ingestelde gezondheidsprogramma's, de programmacreator voor maatwerk, planning, exclusieve content en eenvoudige app-downloads vanuit de Google Play Store zodat je tijdens je sessie naar je favoriete streamingdiensten kan kijken of naar muziek, podcasts of meditaties kunt luisteren. Netflix is vooraf geïnstalleerd op het bedieningspaneel. WiFi-connectiviteit zorgt voor naadloze integratie en software-updates met voortdurende nieuwe functies.

Pijnbestrijding

Programs_1105x622 (3).jpg

Vooraf ingestelde programma's

Kies voor een diepe ontgifting of een ontspannende moment van ontstressing met één druk op de knop. Dankzij de gepatenteerde 3 in 1® verwarmingstechnologie van Sunlighten krijg je op maat gemaakte gezondheidsprogramma's die gebruik maken van elk van de rood licht/korte -, midden - en lange golf infrarood. Onderzoek heeft aangetoond dat elk van deze golflengtes een verschillend voordeel heeft, waarvan we de data hebben gebruikt om ieder programma te perfectioneren. Dus het harde werk is al voor je gedaan!

Kenmerken

ACPProfile760x520.jpg

Mijn profiel

Door je basisgezondheidsinformatie aan je profiel toe te voegen kun je je data bijhouden op basis van uw saunagebruik voor toekomstige aanpassing. Voeg zoveel verschillende gebruikersprofielen toe als je wilt.

ACP Create Programs760x520.jpg

Stel je schema in

De planningsmodus staat ook toe dat meerdere gebruikers sessies kunnen plannen, zodat de sauna gereed is wanneer u dat nodig heeft. Maak verschillende schema's voor elke gebruiker in het huishouden.

ACPSchedProg760x520.jpg

Pas je eigen programma aan

Rood licht/korte -, midden - en lange infraroodgolven bieden de hoogste mate van personalisatie. Kies ervoor om de infraroodoutput van een sessie aan te passen aan de instelling die het beste past bij jouw persoonlijke wellnessdoelen.

ACPQuickMode760x520.jpg

Bekijk wat er allemaal gebeurt

Tijdens een programma toont een dashboard welke golflengtes tijdens uw sessie worden uitgezonden en laat je de tijd en temperatuur volgen. Het maakt het onzichtbare "zichtbaar".

* Sunlighten kan niet garanderen dat alle apps van derden geïntegreerd kunnen worden vanwege updates en nieuwe versies.

bottom of page