top of page
Amplify-Highlight-Content-Block-Large-1105x675.jpg

Amplify III

Je zult snel, diep zweten en
je productief voelen.

Een sauna uit de Amplify-serie wordt heter, warmt snel op en biedt de ontgiftings-, cardio- en herstelvoordelen van het gepatenteerde SoloCarbon® infrarood van Sunlighten. Het belooft productiviteit. Zweet diep. Verleng je training met passieve cardio terwijl je herstelt. Alle gezondheidsvoordelen op jouw tijd.

Productspecificaties

EXTERIEUR

Breedte: 158 cm

Diepte: 117 cm

Hoogte: 197 cm incl. 5 cm voet
Open deur: 71 cm diep

GEWICHT

Linde: 269 kg

Eucalyptus: 317 kg

HEATER/ LED PANEEL

IR, 2 Full Spectrum
(500W per stuk)

* Geen vloerheaters

INTERIEUR

Breedte: 144 cm

Diepte: 101 cm

Hoogte: 178 cm

ELEKTRISCH

230V - 2100W - 8.78A

3 m kabel komt uit de achterkant links van het dak

ZITBANK

Breedte: 143 cm

Diepte: 51 cm

Hoogte: 50 cm

Eucalyptus-Wood-Sample-250x100.jpg

Eucalyptus

Ultra Premium uitstraling
Lange levensduur
Duurzaam/Groen/Hernieuwbaar

Basswood-Wood-Sample-250x100.jpg

Linde

Hedendaagse esthetiek
Hypoallergeen
FSC-gecertificeerd

De Amplify full spectrum sauna biedt maximale fysieke voordelen en tijdbesparing tegen een betaalbare prijs. Hier is wat je kunt verwachten met een Amplify 3-persoons sauna.

Amplify_Heaters_Highlight.jpg

De Amplify III maakt zijn naam waar vanwege de unieke mix van twee soorten verwarmingselementen die samenwerken. De gepatenteerde SoloCarbon ver-infraroodverwarmers van Sunlighten sturen hoogwaardige en kwantitatieve lange infrarood uit die diep in het weefsel doordringen. Halogeenverwarmers brengen de luchttemperatuur tot 74 graden Celcius, dit alles met het eigen ontwerp van Sunlighten dat vrijwel geen EMF's produceert.

Een Amplify is eenvoudig te gebruiken, warmt snel op en levert de intense hitte en zweet van een traditionele sauna. Stap erin, zweet hard, stap eruit. Geen gadgets of franjes. Eenvoudige bedieningselementen stellen je in staat om eenvoudig de temperatuurinstelling aan te passen aan jouw voorkeur als een van jouw gebruikers een minder intense hitte verkiest. Programmeer de 24-uurs timer om jouw infraroodsauna-therapie-ervaring klaar te hebben wanneer je maar wilt. Geniet van een productieve pauze in stilte of speel je ultieme afspeellijst af op jouw premium geluidssysteem terwijl je herstelt.

Woman_RedLight_ProductDescription.jpg

De Amplify III

De Amplify III driepersoons sauna past bij een actieve levensstijl en attitude. Het haalt het maximum uit jouw saunatijd. Je zult het gevoel hebben dat jouw sessie productief is omdat de hogere temperaturen tot 74 graden Celcius zorgen voor intens zweet. Je zult weten dat jouw tijd goed besteed was want met het  unieke SoloCarbon van Sunlighten ben je zeker van ver-infrarood die diep doordringt en de kerntemperatuur van je lichaam verhoogt.

Verleng de voordelen van jouw training terwijl je herstelt. Verwijder de zitbank om sit-ups, crunches of stretchoefeningen te doen terwijl de infrarode golven diep, snel en effectief doordringen om jouw lichaam te ontgiften, de bloedsomloop te verhogen, spierherstel te bevorderen en pijn te verlichten. Ingebouwde chromotherapie voegt een extra laag lichttherapie toe voor energetisch evenwicht en geestelijk welzijn. Bovendien is de installatie moeiteloos dankzij het Magne-Seal vergrendelingssysteem van Sunlighten. Het is een investering in jouw huidige en langetermijnwelzijn. Amplify III maakt het allemaal waar.

Laat je inspireren!

bottom of page