top of page
Amplify2_Bathroom_Hero.jpg

Heter. Sneller. Full Spectrum.
2 Persoons sauna

Een sauna uit de Amplify-serie wordt heter, warmt snel op en biedt de ontgiftings-, cardio- en herstelvoordelen van het gepatenteerde SoloCarbon® infrarood van Sunlighten. Het belooft productiviteit. Zweet diep. Verleng je training met passieve cardio terwijl je herstelt. Alle gezondheidsvoordelen op jouw tijd.

Productspecificaties

EXTERIEUR

Breedte: 129 cm
Diepte: 117 cm 
Hoogte: 197 cm incl. 5 cm voet
Open deur:  71 cm diep

GEWICHT

Linde: 228 kg

Eucalyptus: 267 kg

HEATER

4 IR, 2 Full Spectrum

(500W per stuk)

* Geen vloerheaters

INTERIEUR

Breedte: 115 cm

Diepte: 101 cm

Hoogte: 179 cm

ELEKTRISCH

230V - 2100W - 8.78A

3 m kabel komt uit de achterkant links van het dak

ZITBANK

Breedte: 115 cm

Diepte: 51 cm

Hoogte: 50 cm

Eucalyptus-Wood-Sample-250x100.jpg

Eucalyptus

Ultra Premium uitstraling

Lange levensduur

Duurzaam/Groen/Hernieuwbaar

Basswood-Wood-Sample-250x100.jpg

Linde

Hedendaagse esthetiek

Hypoallergeen

FSC-gecertificeerd

Amplify2_ProductDescription.jpg

Amplify II

De Amplify II tweepersoons sauna past bij een actieve levensstijl en attitude. Het haalt het maximum uit jouw saunatijd. Je zult het gevoel hebben dat jouw sessie productief is omdat de hogere temperaturen tot 74 graden Celcius zorgen voor intens zweet. Je zult weten dat jouw tijd goed besteed was want met het  unieke SoloCarbon van Sunlighten ben je zeker van lange golf infrarood die diep doordringt en de kerntemperatuur van je lichaam verhoogt.

Verleng de voordelen van jouw training terwijl je herstelt. Verwijder de zitbank om sit-ups, crunches of stretchoefeningen te doen terwijl de infrarode golven diep, snel en effectief doordringen om jouw lichaam te ontgiften, de bloedsomloop te verhogen, spierherstel te bevorderen en pijn te verlichten. Ingebouwde chromotherapie voegt een extra laag lichttherapie toe voor energetisch evenwicht en geestelijk welzijn. Bovendien is de installatie moeiteloos dankzij het Magne-Seal vergrendelingssysteem van Sunlighten. Het is een investering in jouw huidige en langetermijnwelzijn. Amplify II maakt het allemaal waar.

Laat je inspireren!

bottom of page